I kväll bdsm runka nära stockholm

i kväll bdsm runka nära stockholm

Hans kuk stod stenhård rakt ut i luften. Stod där naken och lite bredbent framför oss och tog med handen över fittan. Vi åt på restaurang som tillhörde hotellet och beslutade att festa lite på kvällen. Äntligen var jag där, dit jag längtat så intensivt under galna kåta nätter. Vill du smaka, det var jättegott sa hon och lutade sig mot mig, närmast över mig. Åsa hade fått kuken stenhård igen och riktade med ett fast grepp in den mot sin väntande mus och lät den långsamt pressas in i det saviga hålet. Bara en kort stund till, sa hon och jag förde min kuk in och ut sakta ett tag tills hennes orgasm hade ebbat ut helt. Det är svårt att förklara synen, men om ni någon gång sett åtta par bröst och fyra härliga fittor uppradade bredvid varandra förstår ni precis vilken underbar syn det var som vi hade framför oss. Det var så länge sedan stönade hon plötsligt klarvaket under mej.

K?t gift kvinna: I kväll bdsm runka nära stockholm

Hon bevarade denna och våra tungor slingrade snart runt den andres tunga. Jag hörde kyrkklockan slå tolv genom den gläntande balkongdörren. Just när hon lugnade ner sig sprutade jag satsen in i hennes varma, heta inre i vad som kändes flera minuter. Diskret ren och frisk är krav Kille söker tjej /.01 Sverige / Norrbottens län / Piteå. Vi blev tre killar med spridd bakgrund som delade på den lägenheten. Javisst, det här verkar kul, men jag vill bara fråga en sista sak.

1 tänkt på “I kväll bdsm runka nära stockholm”

  1. Överraskat satt vi där alla tre efter hans telefonsamtal och gapade och försökte fatta att hon förtjust tackat ja till det.

Lämna Svar